Terug van weggeweest

Zo, dat is weer een hele tijd geleden dat ik nog eens van mij heb laten horen… Tot mijn eigen grote spijt, maar ik had de laatste tijd gewoon geen energie over om aan mijn blog te spenderen. Wat eigenlijk fout is, want in periodes dat het allemaal wat moeilijker gaat, zou een mens net meer tijd vrij moeten maken voor de dingen die ook energie opleveren, niet? En in mijn geval is dat (onder andere) schrijven, koken en bakken. En ik heb alles even laten slabakken, maar de bedoeling is om terug wat meer tijd te nemen voor mezelf en energie te steken in dingen die ik graag doe.

Dus begin ik er weer aan met frisse moed. Jullie kunnen binnenkort dus weer wat nieuwe blogjes verwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *